Týdenní poznámky - 26/2024

Po dlouhé době zase zápis z vlaku. 🚂 Plus mám za sebou náročný víkend, takže sorry za případné překlepy a tak. Někdy to třeba zedituju (spíš ale ne).

  • Tréninky v úterý a ve čtvrtek klasicky v pohodě. Teda, až na to, že tam umírám vedrem a ten 1.5 litru vody co si s sebou na trénink nosím, do sebe zvládnu nalít (a vypotit) během té hodiny úplně v klidu.
  • Ve středu jsem chtěl jít na F&B Armory, ale nakonec jsem to odpískal. Skočil jsem si aspoň k holiči nechat upravit vousy. Už jsem to zas nějakou dobu odkládal.
  • V pátek ráno jsme jeli s Týnou do Ostravy. Měla v sobotu narozeniny, tak jsme si udělali výlet do wellnessu (a natrefili na letní akci 1 hodina zdarma, takže celkem 4 hodiny za 480 na osobu. Paráda.) Večer jsme se akorát najedli a odpadli, tak moc nás to zmohlo. 😁
  • V sobotu jsme šli kouknout na Fantastickou Ostravu, kterou spolupořádá Ronne. Bylo to fajn, potkali jsme hromadu známých a Týna si odnesla nové tričko „Fuj, lidi!“.

    Večer jsme s bandou sedli do křesílek v Pavilonu na Černé louce. I když měli zavírat v 10, nechali nás tam do půlnoci. No, a pak jsme se nakonec přesunuli ještě do Mirroru. Domů jsme dojeli v půl třetí. 😅
  • V neděli byl druhý den Fantastické Ostravy se závěrem v podobě koncertu našich oblíbenců - Sukuba Ensemble. Byli jako vždycky skvělí! Škoda že na vystoupení měli jenom hodinu.

    Po konci FO nás vyzvedl Roneth, zajeli jsme k mamce vyzvednout věci a pak ještě zapadli do R66 na pivo a žebra.

    Na nádraží nás Roneth hodil těsně před začátkem brutální bouřky. Teď ve vlaku už je to v klidu a počasí se uklidnilo, ale ve Svinově měly skoro všechny vlaky 70+ minut zpoždění. Kromě toho našeho, hehe.

Pokud mi chceš k něčemu co jsem v tomhle příspěvku napsal něco říct, neváhej a pošli mi mail, můžeme to probrat.