Týdenní poznámky - 04/2024

Uff… Tak tenhle týden byl docela náročný.

  • Pondělí bylo ještě v klidu. Dostal jsem v práci nový telefon, tak jsem strávil velkou část odpoledne nastavováním nového a čištěním starého.
  • V úterý byl, jako obvykle, trénink, takže pak už jenom klid a relax. 🙂
  • Ve středu jsem měl první letošní 1 to 1 se šéfem. Dopadlo to celkem podle očekávání. Někdy v prosinci jsem za ním přišel, že se mi díky změnám v jiných odděleních trochu uvolnily ruce, tak ať mi najde novou agendu. No, a on mi ji našel. 😃
    Zrovna jsme spustili nový (a za mně docela zajímavý) produkt, takže půjde za mnou. To jsem tak trochu čekal a vlastně se na to v posledních dnech i sám zaměřoval, takže pohoda. Plus se ještě naučím dělat backup k jednomu dalšímu systému.
    Co je hodně fajn je, že je šéf spokojený s flexi režimem a tréninky. Funguje to, necháme to tak. Paráda! 👍
  • Čtvrtek byl nejnáročnější den tohohle týdne. Hlavně psychicky.
    Ráno jsme odvezli kocoura na operaci. Vyslechli si od doktorky všechna rizika, rozloučili se s ním, a vyrazili domů. Jako na rovinu – cestou domů jsem hodně těžce zadržoval slzy, jak jsem se o něj bál. O to víc se mi pak ulevilo, když mi paní doktorka ještě než jsme stihli dojít domů zavolala, že operace proběhla v pořádku!
    Zbytek odpoledne jsme strávili čekáním, než si Siriuse budeme moct v půl 7 večer vyzvednout. Sice už jsme byli klidnější, ale celkový stres ještě nebyl za námi, protože co když se něco ještě stane, že?

    Kocoura jsme vyzvedli, paní doktorka nám vysvětlila co se dělo a co nového zjistila. Aktuální problémy jsou vyřešené, ale ještě nemáme vyhráno.
    Sirius je ale teď jako vyměněný. Víc se mazlí, sám od sebe vrní když jsme někde poblíž, je celkově víc kamarádský. Hraje si jako malé kotě! To už jsme u něj dlouho neviděli. 🙂 Sice se s námi ve čtvrtek večer moc nebavil, ale to je pochopitelné – odtáhli jsme ho někam kde jsme ho nechali samotného a někdo mu něco ošklivého dělal.



  • Čtvrteční čekání jsem využil k tomu, abych pustil do světa Tap Dragona. Zatím se teda (nevím proč) nezobrazuje při vyhledání a samotný záznam je nevím proč v kategorii Aplikace a ne Hry, ale tak snad to s Google týmem nějak utřepeme. Už jsem jim psal na podporu. 😃
    Jinak teda monetizace aplikace přes banner super – už mám vydělané cca 3 koruny…!
    A taky jsem dneska zjistil, že už někdo zvládl hodit APK soubor se hrou na apksos.com. Tak asi díky nebo co? 😅
  • V sobotu jsem se zůčastnil svého prvního turnaje ve Flesh and Blood. Šlo o pre-release akci nového setu Heavy Hitters. Napadlo mně zajít tam na poslední chvíli, ale když už jsem se před Vánocema rozhodl, že tu hru zkusím, tak už asi bylo načase. A tohle byla skvělá příležitost.
    Skončil jsem jedenáctý ze třinácti (teda, dvanácti, jeden z turnaje odešel dřív), a to díky jednomu bodu, co jsem automaticky dostal když jsem jedno kolo neměl protihráče. Jinak jsem projel úplně všechna kola. 😅 Ale bylo to super, asi začnu chodit pravidelně.
  • V neděli jsme s Týnou na poslední chvíli zašli na brněnské výstaviště na výstavu Megabrouci. Bylo to boží! Přes 20 modelů brouků v extrémních velikostech, hromada popisků, v prvním patře pak ukázka hmyzu a dalších tvorů žijících v oblasti soutoku Moravy a Dyje. Moc pěkná výstava. Končí 31.1., takže pokud by tě to zajímalo tak zbývají ještě 3 dny.

Tady budou fotky z výstavy. Až je zpracuju.

Jak mi jde Whole30

Jedním slovem – v pohodě.

  • Už jsem celkem vychytal porce, a to i během tréninkových dní, takže dobrý.
  • Na čem musím ještě zapracovat (a to nejen během W30), je spánkový režim. Zatím pořád dost rozházený. Ale to půjde.
  • Týna mi začíná ukazovat, kde všude hubnu. 🙂 Hodně v pase. Cesta za plochým břichem je daleko a pekáč buchet je na mně spíš připlácnutý, než aby se buchty rýsovaly, ale to všechno je in progress. A myslím, že jsem i na dobré cestě. Jsem zvědavý, jak bude vypadat vážení po skončení. Sice to není cílem W30, ale je to příjemný benefit. 😉

Zaujalo mně

  • Poslední dny na mně všude možně vyskakují články a videa o analogové fotografii. Jako, ne že by mně to nelákalo – dva foťáky (Praktica MTL 50 a Zenit E) se mi válí v šuplíku. A někde mám i Flexaret po dědovi. Ale teda filmy teď stojí pomalu půlku ledviny… Na druhou stranu jsem viděl video jak se dají namotat z cívky doma… Takže možná zvažuju nový koníček? 🤔 😃

Pokud mi chceš k něčemu co jsem v tomhle příspěvku napsal něco říct, neváhej a pošli mi mail, můžeme to probrat.