Týdenní poznámky - 40/2024

Další týden, další Týdenní poznámky. Opět se zpožděním, ale co už. 🙂

  • Pomalu proplouvám problémy s motivací, které jsem zmiňoval minule. Zatím mi pomáhá YT a kanál Born CG a jeho Blender Tutorial. Je sice trochu starší (pro verzi 2.8, aktuální je 4.2), ale hezky tam popisuje jednotlivé funkce a nástroje a práci s nimi.
  • Tréninky super. Aspoň v něčem mi motivace neschází. 😅
  • V pátek jsme měli jet krmit kočkovité šelmy, ale nakonec jsme do posunuli - pršelo a kočky jsou v dešti prý zalezlé. Tak uvidíme příště.
  • Víkend jsme strávili v Ostravě v mamčině nové ordinaci. V sobotu jsme strhali koberce a v neděli začali pokládat novou podlahu. Máme nahrubo dvě místnosti, ještě dvě zbývají. A pak detaily jako lišty a tak. 🙂

    Pokud by to někdo nevěděl, tak 80m2 vinylové podlahy se sice do nové Octavie vejde, ale má to skoro 1 tunu, takže doporučujeme vozík. Naštěstí je Hornbach půjčuje na 5 hodin zdarma, takže v klidu.

    P.S.: Hornbach teď dává 20 % slevu pro lidi postižené povodněmi. Takže pokud kolem sebe někoho takového máte, tak se tahle informace může hodit.

    Zpátky do Brna jsme dojeli někdy v 9 večer a mi se nakonec povedlo usnout na gauči. To jen tak pro info proč tyhle poznámky vyšly se zpožděním. 🙂

Pokud mi chceš k něčemu co jsem v tomhle příspěvku napsal něco říct, neváhej a pošli mi mail, můžeme to probrat.