Týdenní poznámky - 29/2024

Tenhle týden utekl nějak rychle… Možná za to teda mohlo i to, že jsem měl ještě dva dny dovolenou, ale kdo ví. 😃

  • V pondělí jsme se vrátili z Vizovic. Naštěstí nás hodil kámoš autem do Přerova, takže jsem se nemusel s tím dvanáctikilovým stanem tahat na nádraží a pak několikrát přestupovat.

    Kocour měl radost že nás vidí. My měli radost že vidíme kocoura.
  • V úterý jsem měl, na rozdíl od Týny, ještě volno. A tak jsem se flákal, odpočíval a dospával poslední týden. Odpoledne jsem si akorát skočil na trénink (byla to fuška, ale zvládl jsem to).
  • Ve středu jsem vyrazil do práce - a hned po příchodu do kanclu jsem zjistil, že jsem si vzal špatný noťas. 🤦‍♂️ Naštěstí měli kluci z helpdesku nachystané nějaké pro nové nástupy, tak mi jeden půjčili. Na mazání mailů po dovolené stejně nic extra nepotřebuju, a tak mi ani nevadilo, že jsem tam nic neměl. Outlook stačil.

    Odpoledne jsme po delší době mělo 1 to 1 se šéfem. Probrali jsme jak bude teď vypadat nově práce, když se ke mně na projektu přidá nově nastupující kolega, a předběžně mi schválil další dovolenou (3 týdny od půlky srpna, juch!).
  • Čtvrteční trénink už byl mnohem lepší. U pár cviků jsme upravili to jak je dělám, u dalších malinko zvedli váhu. Po týdnu nicnedělání za mně dobrý!
  • V pátek Týna vyrazila s kamarádkou do Ústí nad Labem na ferraty. Já jsem zůstal doma s kocourem.

    Po práci jsem se trochu zasekal u YouTube videí - v poslední době přemýšlím nad tím, že bych si pořídil skútr (neříkal jsem to tu už někdy? Mám pocit, že jo.), a tak jsem zkoumal, koukal a tak. 🙂

    Nejdřív to ale bude chtít nějaké kondiční jízdy, kde by mi to někdo ukázal. Nechci si (zatím 😉) dělat řidičák na motorku (takže 125 ccm), ale rád bych, aby mi to někdo vysvětlil než se na to sám posadím a vyrazím do víru Brněnských ulic. 🙂 A ne, to video na YT kde mi to drobná Indka v deseti minutách vysvětlila, mi fakt nestačí. 😅
  • Víkend byl celkem „nuda“. Bez Týny se mi nechtělo nic dělat, tak jsem se flákal, četl si a hrál UO. A koukal na videa o skútrech. 😅

Pokud mi chceš k něčemu co jsem v tomhle příspěvku napsal něco říct, neváhej a pošli mi mail, můžeme to probrat.