Týdenní poznámky - 30/2024

Tenhle týden jsem prakticky celý zavřený doma, bo on-call pohotovost. A za týden zas. 🤦‍♂️ Ale to nějak půjde.

  • V pondělí jsem si cestou z práce koupil nový iPad. Základní Air, 128 GB. I s tužkou.

    Po novém iPadu jsem pokukoval už nějakou dobu – hrozně se mi líbí Mini, ale Apple ne a ne vydat novou verzi. A když jsem chvilku přemýšlel, tak Mini jako “čtečka” je fajn, ale je to trochu málo, a větší displej je fakt asi lepší volba. Šel jsem do 11” a myslím, že super. Pořád si nejsem jistý, jestli je těch 128 GB dost, ale asi jo.
  • Úterní trénink na pohodu. Akorát ten čtvrteční jsem ještě během čtvrtka musel zrušit, protože se v práci vyskytly nějaké problémy a musel jsem být na schůzkách. 🫤 Holt nevýhoda toho že mám tréninky během pracovní doby, no. Jednou to přijít muselo.
  • Ve středu jsem si večer zašel do Artu – v malém sále tam dělali kluci z podcastu Brnění ukázku hraní Heroes of Might and Magic 3 a nového rozšíření Horn of the Abyss.

    Po ní ještě následovalo hraní gamebooku “O Norikovi” od Vlaadi Chvátila s hudebně/zvukovým podkresem v podání Kuby a Karla ze Sukuba Ensemble. Bylo to skvělé a hraní gamebooků už si asi nedovedu představit jinak. 😅
  • Pátek a víkend proběhl v relativně klidném, odpočinkovém duchu. On-call mně “přikoval” doma (není to podmínka, ale radši mám klid než někde běhat a řešit případné problémy z lesa, nebo tak něco), a tak jsem si střídavě četl, hrál s novým iPadem, a hrál UO.

Pokud mi chceš k něčemu co jsem v tomhle příspěvku napsal něco říct, neváhej a pošli mi mail, můžeme to probrat.